Klackplåtar för 50 kronor till DIF-Rögle!

Dela gärna!

Lördagens viktiga hemmamatch mot Rögle är en match där sponsorerna går in och stöttar DIF så att alla biljetter på hela Hovet kostar endast 99 kronor. Men för JK-medlemmar går det att få klackplåtar för bara 50 spänn!

BOKA DIN BILJETT HÄR (begränsat antal!)

Är du inte redan medlem kan du bli det här

Det är endast sex hemmamatcher kvar i årets grundserie och nu är det hög tid att visa upp sitt stöd på plats på Hovet. Varje individ är viktig för att skapa en stämning där våra spelare presterar som bäst på isen.

Gör vad du kan för att ta DIF till en slutspelsplats – börja med att komma på lördagens match!

Öppet informations- och funktionärsmöte

Inför matchen arrangerar vi ett öppet möte i södra VIP-foajén (ingång via entré 16). Startskottet är 12.00 och vi bjuder på kaffe och fikabröd. De som deltar i mötet får dessutom en klackbiljett till matchen.

ANMÄL DIG HÄR

Läs mer om mötet här

Souvenirförsäljning

I vårt souvenirbås bakom A18 kan du precis som vanligt köpa våra senaste souvenirer. Det går också bra att förnya eller skaffa nytt medlemskap i Järnkaminerna för 2017. Väl mött!