Nu är det dags för oss på Hovets läktare att kliva fram!

Dela gärna!

Det har varit ett jobbigt år för alla, jag vet. Matcher har svängt på en femöring, tabellen har känts upp- och nedvänd. Vi har kämpat runt strecken en hel säsong och det känns som att spelet fortfarande inte satt sig.

Trots allt det där har vi nu en reell chans att ta oss till slutspel, det vi alla längtar efter.
Sanningen är att ska det bli något sådant, och ska vi ha något där att göra, så krävs det även att vi på läktarna tar oss i kragen. Många har säsongskort men långtifrån alla har dykt upp eller presterat på Hovet. Det återstår nu fyra hemmamatcher och är det några matcher i år du inte ska missa så är det just dessa.

Det spelar ingen roll om det är 800 eller 3000 – så länge de som är på plats i kurvan har en inställning till hundra procent kommer vi kunna skapa den stämning som kommer att krävas om den här säsongen inte ska ta slut i början av mars (om inte värre än så…).

Så se till att utnyttja ditt säsongskort, eller skaffa ett spurtkort som DIF tagit fram. Det är nu ditt lag behöver just dig som mest.

Jag hoppas att vi står sida vid sida de kommande sista fyra hemmamatcherna, så kanske vi även ses när det är dags för slutspelshockey.

Viktor Adolfsson
Ordförande i Järnkaminerna – officiell supporterförening till Djurgårdens IF
______________

Djurgården-Färjestad 21 feb 19.00 – 50 kr
För att boka klackbiljett till DIF-FBK 21 feb – klicka här!

Spurtkortet – de sista tre hemmamatcherna
Gå på de sista tre hemmamatcherna. Klack 350 kr
Dessutom ingår den första (eventuella) slutspelsmatchen.
Spurtkortet hittar du här – klicka här!