Häng med till Malmö – 20 platser kvar!

Dela gärna!

På måndag rullar JK:s buss till bortamatchen mot Malmö FF. Det återstår cirka 20 platser innan bussen blir full och vi hoppas givetvis att det trillar in fler bokningar under helgen.

Liksom Göteborg och ett par andra matcher är denna resa något man absolut inte ska missa som Djurgårdare. Därför har vi subventionerat priset till endast 350 kronor för medlemmar som vill åka med vår buss.

Det går bra att ta bussen endast hem och det går även att hoppa på och av längs vägen i flera städer. Finns inte din stad med som alternativ på bokningssidan? Kontakta oss på [email protected] och fråga!

BOKA MALMÖRESAN HÄR (Medlemmar bokar via Mina sidor)

Tider

Avresa från Klocktornet klockan 08.00. Kom i tid! Bussen väntar inte på någon.

Beräknad hemkomst tidigast 04.30.

Matstopp både på dit- och hemvägen.

Matchbiljetter

Boka matchbiljett till Malmömatchen här! (ingår ej i resepriset)

Samling

Krogen Victor’s på Lilla torg i Malmö välkomnar återigen Djurgårdare inför matchen. De serverar fatöl för 60 kronor och har sänkt priset på sin Black Angus-burgare från 169 till 129 kronor. Victor’s öppnar redan 11.30 på måndag men är abonnerat för Djurgårdare från klockan 15.00. Väl mött!