Stockholm mot Göteborg – Stockholmsarenan 15/5!

Dela gärna!

Med sex omgångar in i årets upplaga av Allsvenskan så har vi redan bjudits på höga toppar och djupa dalar. Senaste matchen hemma mot Norrköping hemma får ändå ses som en topp trots att alla 3 poäng inte hamnade i vår ägo.
Över 17.000 var på plats på Stockholmsarenan och fick se ett Djurgården som krigade och rullade boll som inte har skådats på ett bra tag.

På läktaren maldes det på i 90 minuter och ljudkulissen strax innan 2-2 målet med ”Vi ska vinna SM-guldet”-ramsan kommer garanterat sätta sig kvar på många besökares näthinnor en lång tid framöver.

Måndagen den 15:e maj är det äntligen dags igen. IFK Göteborg kommer upp till Huvudstaden och ställs mot en toktaggad Djurgårdsfamilj på Stockholmsarenan. I skrivandets stund är det drygt 12.000 biljetter sålda och det lär bli en högre publiksiffra än senast mot Norrköping, men framförallt  en stämning som ska lyfta våra blårandiga krigare till en seger.

Avboka allt annat som står på schemat den 15:e maj och bidra till haussen redan nu. Få polarna att köpa biljett och sprid surret hemma i skolan eller på arbetsplatsen – Folk drar folk!

Köp biljett här: http://diffotboll.ebiljett.nu


”Vi går på fotboll – Och sjunger högt!”