Tåginfo från Järnkaminerna

Dela gärna!

Redan innan säsongen och framför allt efter det lyckade tåget till bortapremiären mot Häcken i april har JK:s styrelse jobbat hårt med att få till nya tågresor under säsongen.

En match som vi givetvis ville försöka ordna tåg till är Östersund borta söndagen den 16 juli (tidigareplanerad lördagen den 15 juli).

Vi har haft lång kontakt med SJ om matchen men till slut fått besked att det tyvärr inte går att lösa en tågresa till Östersundsmatchen. Det handlar helt enkelt om att det inte finns tillgängliga tåg under den helgen.

Därför har vi nu släppt upp bussbokningen till Östersund borta där priset endast är 200 kronor för medlemmar. Ni som inte är medlemmar köper medlemskap och resa för 360 kronor. Boka här! (Medlemmar bokar via Mina sidor).

Vi jobbar på fler tåg

Det innebär dock förhoppningsvis att det inte är slutåkt med tåg för Djurgårdsfamiljen detta år. Inför den andra halvan av säsongen jobbar vi på att fixa tåg till flera matcher och vi hoppas kunna lösa det nu under sommarmånaderna.

Vår målsättning är att kunna ha ett lika bra tågresande som under 2016 varje år och vi jobbar givetvis hårt på att hålla den nivån i år trots ett ganska osmickrande spelschema när det gäller bortamatcher.

Det finns med andra ord all anledning till att bli medlem i Järnkaminerna. Vi är cirka 500 medlemmar från rekordet och 500 medlemmar till i detta läge skulle innebära minst 50 000 som vi kan lägga på höstens resor – såväl på att fixa tåg som att hålla riktigt bra priser på våra subventionerade bussresor. Som exempelvis bussresan mot Östersund som nu bara kostar 200 kronor.

BLI MEDLEM HÄR