Dags för hemmamatch igen – Sundsvall gästar på måndag!

Dela gärna!

Efter det månadslånga uppehållet så var det i måndags äntligen dags för Djurgår’n att rulla boll igen. Kalmar stod för motståndet och segersiffrorna blev hela 4-1 efter mål av Magnus Eriksson x2, Othman El-Kabir och Gustav Engvall.
Laget placerar sig nu på en 4:e plats, 1 poäng efter lagen ovanför och aspirerar på topplaceringarna. Och nu på måndag är det återigen dags för hemmamatch på Stockholmsarenan.

 

Sundsvall kommer ner på besök till Huvudstaden, där man vann med 1-3 förra året. Men i år ska det bli ändring på det.

Måndagens match lockade nästan 12.000 åskådare trots semestertider och flyttad avsparksdag, och det var under stora delar av matchen ett riktigt bra drag (Däribland ”Mange” hängde med i D-I-F ramsan under match: https://twitter.com/ab_jonatan/status/881989321858977792).

 

På måndag sluter vi upp för vårt lag igen. Avspark 19:00 på Stockholmsarenan och går vi in med rätt inställning på läktarplats så sjunger vi hem 3 poäng igen till Blåränderna och ytterliggare ett steg mot toppen av tabellen.

 

Sprid ordet. Få med polarna, familjen och grannen  – Köp dina biljetter idag!

 

“Sjung nu högt för Djurgår´n vårat lag!”