Åk till Eskilstuna – visa upp riktig supporterkultur!

Dela gärna!

Måndagen den 31 juli är det dags att åka till Eskilstuna för första gången och besöka Tunavallen. Vi vill se ett blåblått hav av Djurgårdare som vallfärdar till staden för att visa vad verklig supporterkultur innebär.

Vi vill ta över arenan fullständigt och göra det till ytterligare en hemmamatch för vårt lag. Inte minst för att visa den klubb vi möter, AFC Eskilstuna, och dess ledare Alexander Ryssholm vad svensk fotboll innebär. Money can’t buy me love!

Hela kortsidan och större delen av sittplats ska fyllas av blåränder redo att skapa en riktig fest på Tunavallen. Nu kör vi!

JK ordnar givetvis resa till matchen. Priset för bussresan är endast 200 kronor för medlemmar. Övriga betalar 360 kronor för resa och medlemskp.

BOKA DIN RESA HÄR (Medlemmar bokar via Mina sidor)