Tåg till Göteborg den 11 september!

Dela gärna!

Måndagen den 11 september möter vi IFK Göteborg på bortaplan. I allt för många år har vi varit alldeles för få på just den matchen och det är hög tid att ändra på det.

Därför kan vi med glädje presentera att vi lyckats ordna ett tåg till denna match. Tåget har 546 platser och kostnaden per resenär blir 650 kronor för medlemmar. Icke-medlemmar kommer kunna boka om det finns platser kvar efter förturen, och betalar då 810 kronor för medlemskap och resa.

Detta blir vårt andra och förhoppningsvis inte alls det sista tåget under 2017. Den enda anledningen till att vi kan arrangera tågresor är stödet från er medlemmar. Medlemskapet på 150 kronor kanske verkar som en liten grej men när vi är snart 4500 medlemmar innebär det att vi kan ge mångdubbelt tillbaka till er. Även om du inte åker på bortaresor bidrar dina medlemspengar till att DIF får ett grymt stöd såväl hemma som borta. Och de vill väl alla se?

Bokningen till Göteborgståget öppnar på onsdagen den 19 juli klockan 18.00. De som åkte tåg till bortapremiären mot Häcken kommer få en förtur via mejl.

Tack vare gott samarbete med SJ kommer vi denna tågresa också kunna ha med personer under 18 år. Mer information om hur detta fungerar kommer inför släppet.

Avgångstider med mera kommer att komma under augusti månad.

Bli medlem innan onsdag för att kunna boka!

För att ens ha en chans att få plats på tåget lär du behöva bli medlem innan onsdag. Du kan snabbt och enkelt lösa medlemskap HÄR.

Det går också att bli medlem via Swish på följande sätt:

Swisha 150 kronor till

123 160 55 18.

Ange ditt personnummer och din mejladress som meddelande.


OBS! Kortet kommer att skickas ut till din folkbokförda adress av oss och kortet kan därför dröja några veckor. Om du vill få tillgång snabbt till “Mina sidor” kan du mejla oss på [email protected].

Tänk på att den som eventuellt har skyddad identitet eller ej bor på sin folkbokförda adress inte kan bli medlem på detta sätt.