Så bokar du tåget till Göteborg

Dela gärna!

På onsdagen den 19 juli släpper vi upp bokningen till Göteborgståget måndagen den 11 september.

Tåget har 546 platser och kostnaden per resenär blir 650 kronor för medlemmar. Icke-medlemmar kommer kunna boka om det finns platser kvar efter förturen, och betalar då 810 kronor för medlemskap och resa.

Det kommer inte gå att haka på ytterligare vagnar så se till att boka din plats i tid!

Vid 16.00 kommer de som åkte med tåget till Häcken få information om bokningen via mejl. Två timmar senare, 18.00, skickas bokningsinfo ut via mejl till alla våra medlemmar och därefter lägger vi ut länk och information på hemsidan så att även icke-medlemmar kan boka.

OBS! Vi tror dock att tåget kommer att sälja slut till medlemmarna innan bokningen öppnas. Se därför till att redan vara medlem i Järnkaminerna. Du kan snabbt och enkelt bli medlem här.

VIKTIG INFO

Så loggar du in på bokningssidan

Har du aldrig loggat in på Mina sidor, där alla bokningar görs? Klicka här! Välj sedan “Glöm lösenord” och fyll i din mejladress. Stöter du på några problem – mejla till [email protected].

Under 18?

Till denna resa kommer personer under 18 år att få resa med. Ska man göra detta krävs det dock att man antingen reser i målsmans sällskap eller sitter i den av oss märkta U18-vagnen i tåget. Välj Under 18-alternativet vid bokningen om du är under 18 år.

Endast hem

Du kan välja att bara åka med tåget hem, det kostar som en vanlig resa men du väljer alternativet “Endast hem” vid bokning.

Tidtabell

Kommer senare under augusti månad.

Matchbiljett

Ingår INTE i priset – håll utkik i våra och DIF:s kanaler för information.