Malmö hemma den 7 augusti – storpublik väntas!

Dela gärna!

Om mindre än 2 veckor så vankas det hemmamatch igen då Malmö FF kommer upp på besök till Huvudstaden och Stockholmsarenan.

Efter tre raka hemmasegrar efter uppehållet så placerar sig Djurgår’n på en tredjeplats i serien och har minst sagt häng på Europaplatserna. Nu ställs man mot tabellettan och har en stor möjlighet att knappa in ytterligare ett par poäng i toppen.

Över 12.000 biljetter är i skrivandets stund redan sålda och det väntas bli över 20.000 åskådare på plats. Det återstår endast 1300 biljetter på Sofialäktaren, så det börjar verkligen bli dags att inhandla sin plåt innan sektionen säljer slut.

Få igång surret med polarna och familjen. Måndagen den 7 augusti klockan 19:00 så ska DU infinna dig på Stockholmsarenan för att bära fram Djurgår’n i toppstriden!

KÖP BILJETT HÄR!