Alla till Norrköping på söndag – fyll fjärde bussen!

Dela gärna!

Jakten på Europa-platsen fortsätter. Redan på söndag invaderar över 4000 Djurgårdare Norrköping och färgar staden blårandig. Du ska vara på plats och ta med dig den elektriska stämningen vi levererade i måndags även till bortaplan.

Så lyder förutsättningarna:

Åk med JK!

Vi har redan tre bussar klara och har lyckats hyra en fjärde buss. I nuläget finns det ungefär 50 platser kvar på resan – men det kommer inte komma några fler. Säkra din plats på innan det är försent. Priset är endast 200 kr för medlemmar. Icke-medlemmar betalar 360 kronor inklusive ett medlemskap.

MEDLEMMAR BOKAR HÄR (Mina sidor)

ICKE-MEDLEMMAR BOKAR HÄR

 

Köp förköp!

På bortasektionen Q är det 745 av 2000 platser bokade. På vår sittplats sektion O har vi sålt 450.

Köp matchbiljett här!

 

Pub!

JK har abonnerat Hugos som ligger på Slottsgatan 118. Vi är välkomna från 13:00.

 

Helhelg!

100-tals Djurgårdare kör helhelg och är nere i Norrköping redan på lördagen.

 

Förstärkning på ingång!

Bosse har värvat en anfallare och enligt rykten är Engvall på väg in på lån säsongen ut. Här kommenterar Bristols assisterande tränare affären.

 

Sjung i 90 minuter!

När matchen blåses igång är det viktigt att alla fokusera på vår uppgift. Att sjunga högt i 90 minuter och bära fram laget. Vi vet alla vilket magiskt drag vi kan skapa när vi verkligen fokuserar energin rätt. På söndag sjunger vi högt för Djurgår’n!

 

Bilder från Norrköping borta i den allsvenska premiären 2008