Nu slår vi Järnkaminernas medlemsrekord!

Dela gärna!

Guldåret 2003 hade Järnkaminerna 4836 medlemmar. Det är den högsta siffran någonsin, en siffra vi har all möjlighet att slå.

Vi har färre än 150 kvar till rekordet och kommer uppdatera siffran ständigt tills vi förhoppningsvis nått vårt mål – rekord innan tåget mot Göteborg avgår den 11 september. Du som Djurgårdare har ett unikt tillfälle att hjälpa oss bli historiska!

Är du inte medlem? Då är det hög tid!

Som medlem är du med och stöttar vår supporterkultur i främst fotboll och hockey – på hemma- och bortaplan. Du är med och stöttar Djurgårdares möjlighet att samlas tillsammans och stötta sitt lag.

Som medlem får du också många förmåner – den största är att du får åka med på våra mycket prisvärda och jävligt roliga resor. Den 11 september har vi till exempel ett tåg till Göteborg som ännu inte är fullbokat. Som medlem kan du direkt logga in och fixa en plats innan det blir fullt.

Vi kan även avslöja att det förhoppningsvis är långtifrån det sista tåget i år. Vi har planer på tåg såväl på fotboll som på hockey i höst.

BLI MEDLEM HÄR

Bli medlem via Swish!

Du kan också bli medlem via Swish – följ instruktionerna:

OBS! Kortet kommer att skickas ut till din folkbokförda adress av oss och kortet kan därför dröja några veckor. Om du vill få tillgång snabbt till “Mina sidor” kan du mejla oss på [email protected].

Tänk på att den som eventuellt har skyddad identitet eller ej bor på sin folkbokförda adress inte kan bli medlem på detta sätt.

Är du redan medlem? Grymt, men…

…då borde du hjälpa oss bli ännu fler! Se till att värva en förälder, ett syskon, en arbetskamrat, en polare, en mormor. Alla ska bli medlemmar och stötta Djurgår’ns supporterkultur!

Hjälp oss sprida ordet – sprid bilden ovan på Kim och Isak. Och då helst denna länk: https://forening.foreningshuset.se/jarnkaminerna/blimedlem