Över 13 000 sålda – stöd DIF på söndag!

Dela gärna!

Efter en minst sagt skön seger mot IFK Norrköping borta inför runt 3000 blåränder vänder vi hem till Stockholmsarenan igen.

Halmstad BK står för motståndet och nu placerar vi oss som tvåa på riktigt i tabellen. Vi har med andra ord Europaplatsen helt i våra egna händer. Varenda match är sjukt viktig och vi ska se till att ge DIF bästa möjliga stöd överallt!

På fredagen passerade vi 13 000-strecket vilket bådar gott inför helgen. Se till att köpa din biljett nu och var med att stötta DIF ut i Europa!

KÖP BILJETT HÄR

 

Samlingar på söndag

På söndag håller En Arena givetvis öppet som vanligt inför matchen för hungriga och törstiga Djurgårdare. Dessutom kommer det komma förbi ett gäng hockeyspelare för att bli intervjuade vid klockan 14.00. Hockeylagen (herrar och damer) blir sedan presenterade på innerplan i halvtid.

Gamla fina Östra station återöppnar lite i smyg efter att ha haft sommarstängt på grund av renovering. Berit ordnar som vanligt buss som går direkt till Stockholmsarenan. Boka bord och buss på 08 612 00 14.