Stadionmatchen den 5 september – köp biljett nu!

Dela gärna!

Nästa chans att se Stockholms Stolhet är på vackra Stockholms Stadion tisdagen 5 september klockan 19:00. Vi möter norska Molde i en träningsmatch på vår hemmaborg.

Biljetterna till matchen kostar endast 100 kr om du köper förköp. Är du 16 eller yngre är det gratis inträde till matchen. Samtliga biljetter är onumrerade.

Samling

Innan matchen är det samling hos Berit på Östra. Kom förbi direkt efter jobbet och ladda upp tillsammans med dina gamla bänkgrannar. Du kan självklart köpa en av de grymma husmansrätterna och svalka strupen med en nollsexa. Järnkaminerna kommer även vara på plats och sälja souvenirer, tåg- och bussplatser. När klockan närmar sig 19:00 tar vi tillsammans den klassiska promenaden längs Valhallavägen till Stadion.

Stadionmatchen en prioriterad fråga för framtiden

Järnkaminernas styrelse har sedan tidigare beklagat oss över hur DIF skött planeringen av Stadionmatchen. Vi anser att detta är en av våra viktigaste traditioner och att evenemanget ska vara en stor Djurgårdsfest för gamla och unga Djurgårdare. Vi har därför föreslagit en arbetsgrupp bestående av flera utomstående och engagerade supportrar som brinner för Stadionmatchen som ska leda arbetet med stöd av DIF för att denna tradition ska bli det vi alla önskar i framtiden.

Med det sagt ska alla vi som kan självklart sluta upp på tisdag och njuta av en efterlängtad kväll på Stadion. Sjung för gamla Djurgår’n!

Köp biljett här!