Samling på Östra – alla till Stadion!

Dela gärna!

Vi är från Stockholm. Från Stockholms Stadion.

Orden är välkända, orden är eviga. På tisdagen går vi den bekanta promenaden längs Valhallavägen, tar trapporna upp till de k-märkta träbänkarna och sjunger fram vårt lag.

Det finns några saker man aldrig får missa som Djurgårdare. Den årliga Stadionmatchen är en av dessa, trots att den i år kommer senare än vanligt.

Detta år kommer norska Molde på besök. Gamle Djurgårdsbacken Joona Toivio kommer inte spela men däremot återfinns en viss Mark Dempsey på norrmännens bänk.

I DIF får du chansen att utöver alla tillgängliga A-lagsspelare se juniorerna Wilhelm Loeper, Marcus Enström och Daniel Johnsson samt zambiern Edward Chilufya som bekantat sig med DIF och Stockholm i väntan på sin 18-årsdag då han kan bli värvad till Europa.

Biljettinfo

Missa inte att alla upp till 16 år går in gratis på tisdagens match. Men alla måste ändå boka biljett via hemsidan. För alla över 16 kostar biljetten 100 kronor och det är fri placering.

KÖP BILJETT HÄR

Samling på Östra!

Inför matchen uppmanar vi till samling på gamla fina Östra station där Berit med personal tar emot oss med glädje och värme precis som alltid. JK finns på plats och säljer medlemskap, resor och souvenirer liksom flera andra grupperingar.

Passa på att ta en nollsexa, ät god husman och ladda upp på traditionsenligt Djurgårdsvis.

OBS! Sofialäktaren uppmanade tidigare till samling i Humlan inför matchen men detta är inställt med anledning av vädret. Ses på Östra!