All info inför Göteborg borta – det finns platser kvar på tåget!

Dela gärna!

På måndag drar Allsvenskan igång igen och Djurgårdsfamiljen rullar ned till Sveriges baksida på räls. Tåget Blue Monday Groovy Train blir vårt 25:e i ordningen och vårt andra i år.

Det finns cirka 50 platser kvar på tåget och vi hoppas att det finns några där ute som inte kan låta bli att haka på!

För medlemmar kostar resan 650 kronor och betalas via “Mina sidor”. För icke-medlemmar kostar resan 810 kronor men då ingår ett medlemskap i Järnkaminerna.

MEDLEMMAR BOKAR HÄR (Mina sidor)

ICKE-MEDLEMMAR BOKAR HÄR

VIKTIG INFO

OBS! INGEN MEDHAVD ALKOHOL PÅ TÅGET. Detta eftersom SJ har ett alkoholtillstånd för hela tåget. Öl och cider säljs i bistron.

Så loggar du in på bokningssidan

Har du aldrig loggat in på Mina sidor, där alla bokningar görs? Klicka här! Välj sedan “Glöm lösenord” och fyll i din mejladress. Stöter du på några problem – mejla till [email protected].

Under 18?

Till denna resa kommer personer under 18 år att få resa med. Ska man göra detta krävs det dock att man antingen reser i målsmans sällskap eller sitter i den av oss märkta U18-vagnen i tåget. Välj Under 18-alternativet vid bokningen om du är under 18 år.

Endast hem

Du kan välja att bara åka med tåget hem, det kostar som en vanlig resa men du väljer alternativet “Endast hem” vid bokning.

Tidtabell (KOM I TID, tåget väntar inte på någon)

Avresa Stockholm C 11.05 spår 12

Ankomst Liseberg 15.07 spår 2

Hemresa Liseberg 22.11 spår 1

Ankomst Stockholm C 05.20

OBS! Med största sannolikhet kommer vi vara hemma enligt standardtidtabell, klockan 03.40 cirka. Det finns dock en liten risk att vi påverkas av ett banarbete och därför är den officiella tiden satt till 05.20.

VIKTIGT ANGÅENDE TIDER

JK har jobbat stenhårt och haft god planering och framförhållning gällande detta tåg men återkopplingen och kommunikationen från SJ:s sida har inte varit tillräcklig. Anledningen till det sena fastställandet gällande tidtabellen handlar om stora brister hos Trafikverket vilket även påverkat SJ:s normala trafik under sommaren.

Under hemresa kommer vi märka två vagnar som lugna där resenärer har möjlighet att vila under hemresan för de som ska upp på jobb och liknande.

Vi ber givetvis våra resenärer om ursäkt för strul som detta kan ha skapat och har du synpunkter eller frågor: kontakta oss gärna på [email protected]

Vagnnumrering

Vagn 1 UCS/DIFenders

Vagn 2 (del avsedd för U18 som ej reser i målsmans sällskap)

Vagn 3

Vagn 4 tjänstekupé + färre platser

Vagn 5 Bistro

Vagn 6 (Lugn)

Vagn 7 (Nötfri, lugn)

Bistromeny

(Preliminär)

TT Original 33 cl 49:-
Mariestad 50 cl 67:-

Cider 33 cl 49:-

Alkoholfri TT 29:-

Kanelbulle 15:-

Smörgåsar 32-52:-

Wraps 57:-

Varmrätt 79:-

Chips olika smaker 25:-

Matchbiljett

Ingår INTE i priset – köp biljett här!

Även om du inte åker med tåget – se till att ta dig ned till Göteborg! Ditt stöd behövs på plats på Gamla Ullevi – mot Europa!

Pubinfo

Krogen Brewhouse har öppnat upp för vår skull på måndag och bjuder på vår egen spellista och DIF-filmer på skärmarna. Det är svårt att hitta ett bra ställe som tar emot oss i Göteborg så vi hoppas att detta ska bli grymt! Vi ber er att undvika att sätta upp klistermärken på krogen och se till att hålla stället snyggt under dagen.

Brewhouse ligger på Åvägen 24, fem minuters promenad från Lisebergs station. De slår upp portarna klockan 14.00 och erbjuder och öl och hamburgare eller pasta för 200 kronor.

Sedan blir det gemensam avfärd från Brewhouse till arenan, som tar cirka 20 minuter.

Väl mött!

VI SES I GÖTEBORG!