Jakten är igång – hemmamatch mot Örebro på lördag!

Dela gärna!

Måndagens fantastiskt roliga resa till Göteborg där segern innebar att Djurgår’n befäste sin andraplats i tabellen, men även inleder jakten på Malmö FF som innehar förstaplatsen. Jakten börjar på lördag.

På lördag klockan 16:00 är det nämligen äntligen dags för hemmamatch igen då Örebro SK kommer på besök. Drygt 12.000 biljetter är i skrivandets stund redan sålda, och tar vi med oss läktarinsatsen från Göteborg så är chanserna stora att det blir en riktigt rolig lördag!

Nu sluter vi leden och gör allt i vår makt för att Djurgår’n plockar ytterligare en trepoängare på lördag. Få med polarna, familjen, släkten eller grannen. Jakten på Europaspel och Malmö FF i toppen börjar nu – nu går vi för det!

Håll utkik i våra och Sofialäktarens kanaler för samlingsinfo! Vi vill se mycket folk från tidigt i Globenområdet!

KÖP BILJETT HÄR!

 

Ända fram till guldet ska vi nå…