Jakten har börjat – all info inför DIF-Örebro

Dela gärna!

#Jakten på en Europaplats och på Malmö FF i toppen har inletts. På lördagen möter vi Örebro hemma på Stockholmsarenan och vi ska givetvis se till att ge DIF ett riktigt grymt stöd nu när varje match är värd jävligt mycket.

Snart är 15 000 biljetter sålda vilket bådar gott inför helgen.

Tar vi med oss läktarinsatsen från Göteborg så är chanserna stora att det blir en riktigt rolig lördag!

Nu sluter vi leden och gör allt i vår makt för att Djurgår’n plockar ytterligare en trepoängare på lördag. Få med polarna, familjen, släkten eller grannen. Jakten på Europaspel och Malmö FF i toppen börjar nu – nu går vi för det!

KÖP BILJETT HÄR

Samlingar inför matchen

Sofialäktaren har kallat till Open air bakom just Sofialäktaren inför matchen. Från klockan 12.00 bjuds det på försäljning av souvenirer, grill och dryck samt grym musik av egna dj:s.

En Arena håller givetvis också öppet för alla Djurgårdare och slår upp portarna klockan 13.00. Passa på att slinka in där och ta en öl eller tre.

OBS! Tänk på att läktarinsatsen är allt, inte att få kröka så mycket som möjligt innan matchen. Håll kannandet på en bra nivå så ser vi till att köra över Örebro tillsammans.

Fira JK:s medlemsrekord på Östra efteråt!

För ett par veckor sedan slog vi medlemsrekord, på fredagen nådde vi efterlängtade milstolpen 5000 medlemmar! Det är givetvis värt att fira.

Efter match tar vi gemensamt tunnelbanan från Globen till Tekniska högskolan och glider in på gamla fina Östra station. Där välkomnar Berit med personal alla Djurgårdare och vi ser till att ha en riktigt rolig kväll tillsammans. OBS! Åldersgräns 18 år som vanligt på Östra.

Flera nya och gamla styrelseledamöter finns på plats och vi hoppas att många vill fira in rekordet med oss!