All info inför derbyt mot Bajen

Dela gärna!

Ge allt för Djurgår’n!

På söndagen visar vi vilka vi är, vilka vi alltid kommer att vara oavsett vilka sopor som står på andra sidan. Vi är Djurgårdens IF – Sveriges mest framgångsrika idrottsförening. Vi har gått igenom ett helvete tillsammans de senaste åren. Vi har härdats, vi har enats, vi har samlats. Nu jagar vi en Europaplats och en efterlängtad derbyseger. Låt den längtan eka ut på Stockholmsarenan. Tillsammans kör vi över Bajen.

Köp biljett på Sofia övre!

Det är bara en del biljetter kvar i de norra hörnen och på Sofia övre. Nu fyller vi resten av Stockholmsarenan och ger DIF ett så bra stöd som möjligt mot Bajen på söndag! För att köpa på Sofia övre, välj “Aktiv Sittplats” -> “Aktiv Sittplats Kortsida”.

KÖP BILJETT HÄR

Kom i tid!

JK uppmanar alla att vara på plats inne på läktarna senast 14.15! Skippa den sista ölen och se till att vara i gott slag för att ge allt för Djurgårdens IF.

Samling i Globenområdet

Precis som vanligt när det gäller hemmaderbyna uppmanar vi till samling i Globenområdet. En Arena välkomnar alla Djurgårdare från 11.00 och har även öppet efter matchen. Ses där!