Stötta DIF till tredje raka hemmasegern!

Dela gärna!

På torsdagen beger sig DIF till Ängelholm för att möta Rögle på bortaplan. Sedan väntar en söndagsmatch på hemmaplan mot Växjö där DIF satsar hårt på att få många familjer och därmed mycket folk till Hovet.

Matchstarten är något ovanliga 14.00 men vi hoppas att många tar sig till Hovet för att stötta Djurgår’n.

Våra hockeykrigare har inlett säsongen bra och har tagit två segrar av två möjliga på hemmaplan (den första på förlängning). Det är sjukt viktigt att göra Hovet till vår borg där vi är svårslagna – och nu är vi på god väg. Stöd DIF på plats!

KÖP BILJETT HÄR

height="666"

Köp nya tröjorna!

Till matchen mot Växjö kommer vi få påfyllning på Sthlm-tröjan som vi sålde slut under den föregående helgen (den finns dock kvar i webbshopen). Vi får även in exemplar i XS och den största barnstorleken så passa på att köpa en tröja!

Dessutom finns den nya vita Blue Saints-tröjan.

Tröjorna kostar 200 kronor styck för medlemmar och 250 kronor för icke-medlemmar.