Samling på En Arena på söndag – över 15000 sålda!

Dela gärna!

Nu osar det revanschlusta inom Djurgårdsfamiljen efter debaclet i Uppsala. Tre matcher återstår och Europaplatsen ligger fortfarande i våra händer.

På söndag kommer tabellfyran BK Häcken på besök, en extremt viktig match för huruvida utgångspositionerna ser ut inför de sista två omgångar. En seger hade gett både en poängmässig fördel mot lagen bakom oss, samt riktigt härlig vind i seglen för att hamna på topp 3.

Samling på En Arena!

Järnkaminerna uppmanar till samling på En Arena på söndag, som slår upp portarna klockan 14.00 (matchstart 17.30). Som vanligt så uppmanar vi att dricka med måtta och skippa den sista biran för att istället komma in på läktaren i god tid och sjung upp. Efter ett par matcher med sviktande stämning så är det nu verkligen dags för var och en att rannsaka sig själv. Fullt stöd gäller från minut 1 till 90 – Inga undantag!

Nu mobiliserar vi inför slutspurten – Vi ska ut i Europa!

KÖP BILJETT HÄR!