På söndag kan Europaplatsen i princip säkras – köp biljett!

Dela gärna!

På söndag är det dags för årets sista hemmamatch då Jönköping Södra står för motståndet. En match som kan innebära att Djurgår’n i princip säkrar en Europaplats för 2018.

Efter den oavgjorda matchen mot Häcken på Stockholmsarenan så krävs det nu i praktiken endast tre poäng på de resterande två matcherna för att säkra en topp tre-placering i Allsvenskan. En placering som skulle vara den bästa sedan 2007.

Drygt 13 000 biljetter är sålda, och försäljningen lär ticka på under helgen. Nu kraftsamlar inför slutspurten och avslutar 2017 på ett fantastiskt sätt – Köp plåt till söndagens match och planera in din resa till Kalmar i sista omgången.

KÖP BILJETT HÄR

Halsdukshav!

Sofialäktaren och Järnkaminerna uppmanar till halsdukshav till matchen på söndag. Dessutom kommer priset för ”Årets Järnkamin” att delas ut innan avspark.

Samling på En Arena

Vi uppmanar alla Djurgårdare att träffas och sjunga upp tillsammans på En Arena inför matchen. Ta en öl och ät lite buffé för att ladda upp ordentligt!

Snart basketderby

DIF Basket finns på plats bakom Sofialäktaren och säljer biljetter till DIF-Gnaget i basket den 6 november i Brännkyrkahallen. Köp plåt!