Nysläpp av säsongskort – köp klackkort i DIF-butiken!

Dela gärna!

Imorgon klockan 10.00 startar nyförsäljningen av säsongskort. Personal från DIF Fotboll kommer finnas på plats i Djurgårdsbutiken i Globen Shopping från klockan 10.00-19.00 för att sälja säsongskort till klacken och Apberget.

I butiken kommer det finnas julfika. På plats kommer det även finnas möjlighet att spela FIFA18. Ta en sväng förbi, handla lite blårandiga julklappar och ställ dina frågor om säsongskort som du undrar över.

Försäljning av säsongskort till övriga sektioner hänvisas till difbiljetter.se/2018 (du kan även handla ditt klackkort på nätet).

Representanter för JK kommer finnas på plats i butiken under klockan 16-19 för att sälja medlemskap. Man får då sitt medlemskort direkt i handen. Det går även att skriva upp sig till annandagsresan till Mora i hockeyn. Det går också bra att fixa detta via nätet:

BLI MEDLEM HÄR

BOKA MORA-RESAN HÄR