Över 2000 medlemmar – förnya ditt medlemskap nu!

Dela gärna!

I slutet av januari är vi nu uppe i cirka 2100 medlemmar i Järnkaminerna för 2018, den bästa siffran någonsin vid den här tiden på året!

Vi är bara detaljer från att kunna presentera en riktigt skön resa till bortapremiären mot Östersund, och för att du ska kunna hänga på behöver du givetvis förnya ditt medlemskap NU.

Så om du måste vänta till lönen på torsdag räknar vi med att du förnyar ditt medlemskap direkt då. Men varför inte lägga några av de sista januari-slantarna på ett medlemskap?

Det lättaste sättet att göra detta är att betala den påminnelseavi som skickas ut via mejl under måndagen, håll utkik efter ”epost-avi från Järnkaminerna” i mejlkorgen.

Så här förnyar du:

  • På måndagen skickas en påminnelse ut till alla våra medlemmar 2017 som inte betalat för 2018. Leta efter ”Epost-avi från Järnkaminerna” i din mejl! Denna kan betalas precis som en vanlig faktura eller räkning. Om du betala via internetbank kommer du kunna välja att nästa år få avin som en e-faktura.
  • Ni som redan ifjol valde e-faktura kommer att få upp denna direkt i er internetbank.
  • Du kan logga in på ”Mina sidor” och betala ditt medlemskap med kort där under fliken ”Ekonomi”.

Om du inte har fått någon inbetalningsavi via mejlen på tisdag – kontakta oss via [email protected].

OBS! Barn födda 2006 eller senare kommer att betala en barnavgift på 50 kronor plus serviceavgift. Om du fått en fullpris-avi i ditt barns namn – kontakta oss!

Varför ska du förnya?

Tack vare ditt och alla andras engagemang för Djurgårdens IF och vår supporterkultur kunde vi bland annat skicka iväg två stycken supportertåg under 2017 – till Häcken och IFK Göteborg borta i fotbollen. Vi har haft resa till samtliga bortamatcher i fotbollen, vi har genomfört Kaknäscupen och avslutade fotbollssäsongen med en tio bussar stor resa till Kalmar. Utan din och alla andras medlemsavgifter hade detta varit i princip omöjligt.

Till exempel kostade de tre sista resorna i fotbollen endast 100 kronor för våra medlemmar (sena bokningar till Kalmar kostade 200) och vi kunde skicka en buss till hockeypremiären för endast 50 kronor per person.

När du själv betalat medlemsavgiften, peppa alla dina Djurgårdspolare och sektionsgrannar att göra samma sak så kommer 2018 innehålla ännu flera sköna överraskningar!

2017 slog vi medlemsrekord och hamnade till sist på 5227 medlemmar. Målet inför 2018 är givet: Vi ska nå nästa milstolpe på 6000 medlemmar – MINST! Dessutom ska DIF äntligen ut och spela i Europa igen vilket givetvis blir ett viktigt fokusområde för oss. Att anordna resor ut på kontinenten kommer att kosta jävligt mycket och därför är det viktigt att vi får in många medlemmar direkt och ökar i medlemsantal 2018!

Ju fler medlemmar – desto bättre förutsättningar för bra och prisvärda resor!

 

Viktigt: Förnya via nätet!

Mejlutskicken till alla medlemmar är betydligt billigare för oss att genomföra än att skicka ut fakturor via pappersutskick. Därför uppmanar vi alla att så snart som mejlet trillar in förnya direkt där eller via ”Mina sidor”. Då sparar vi pengar som vi kan lägga på betydligt roligare saker direkt under 2018.

Kontrollera dina uppgifter!

För att kunna söka bidrag till exempelvis våra resor krävs att alla våra medlemmar har korrekt personnummer registrerat i vårt medlemsregister. Därför ber vi dig som förnyar medlemskapet att logga in på ”Mina sidor” och kontrollera dina uppgifter. Fyll i personnummer om det saknas eller rätta till eventuella fel.

Hjälp oss gärna med detta, tack på förhand!

Var du inte medlem 2017?

Du är förlåten! Fixa ditt medlemskap för 2018 här!