Stötta DIF mot Rögle på torsdag!

Dela gärna!

Förra veckans storseger mot Brynäs på Hovet följdes upp av en mindre bra bortamatch mot Gävlelaget. Nu blickar vi framåt mot ett möte med Rögle, som hittat ny kraft och lyft sig från det värsta bottenträsket under de senaste matcherna.

Klart är att hockeysäsongen är inne i en avgörande fas och vårt stöd på läktarna kan (som alltid) vara avgörande.

Så därför: Säkra din plåt nu. Gör allt för att ta med polare, familj och kollegor.

KÖP BILJETT HÄR

Köp medlemskap och souvenirer

På tisdagen presenterade vi att vi kommer arrangera ett supportertåg till Östersund i fotbollspremiären – för att kunna boka det på måndag måste man bli medlem senast på fredag. Du kan lösa ditt medlemskap för 2018 direkt hos oss i souvenirbåset utanför A18. Vi öppnar vid 18.00 och har öppet i pauserna. Du kan också passa på att köpa någon av våra snygga souvenirer.