Den ultimata handlingen som definierar ens supporterskap

Dela gärna!

Det är något speciellt att vara säsongare. Det är ett slags commitment, lite som att gifta sig. Man förbinder sig att vara med sin fru/make i både bra och dåliga tider. Precis som man när man köper ett säsongskort ger löftet att man inte bara ska gå om vi möter Malmö hemma en vacker vårdag och har sålt 25 000 biljetter, utan även när vi möter Sundsvall hemma en kall höstkväll i en match som inte betyder något. Och det är något jävligt fint med det. Man säger att det här förhållandet är inte ett förhållande där jag plockar godbitarna och inte ger någonting tillbaka, utan här är det give-and-take som gäller. Du får förmånen att vara med när det verkligen är kul, och i gengäld lovar du att även ställa upp när det går lite tyngre.

Sen är det ju så att man inte alltid vet på förhand vilka matcher som blir de mest minnesvärda. Kanske förlorar vi mot Malmö och man får ändå gå hem besviken. Gud ska veta att våra derbysupportrar inte har fått mycket att glädjas åt under de senare åren.

Ibland är det de mindre viktiga matcherna som blir de mest minnesvärda. När det står 0-0 hemma mot Falkenberg till slutminuterna och nån Mayambela avgör. När publiken, trots att det kanske inte är så många på plats, ger sig fan på att ge laget ett grymt stöd för att lyckas vända ett underläge – och lyckas! Och de där matcherna när det blir riktigt grinigt mot motståndarna och domaren och visselorkanerna dånar från läktarna. Ja, man vet ju aldrig riktigt när de där speciella tillfällena uppstår, så det absolut bästa beslutet man kan ta är att köpa ett säsongskort och säkerställa att man inte missar några av de där oförglömliga ögonblicken som uppstår varje säsong!

Det är ingen större skillnad på att köpa lösbiljetter till derbyna, Malmö och Göteborg och att köpa ett säsongskort i klacken heller, det kostar ungefär lika mycket. Man kan missa rätt många matcher och det är ändå värt att köpa ett säsongskort på Sofialäktaren. Om fler av er som går på några matcher per säsong istället skulle köpa säsongskort så hade vi kunnat ha en slutsåld klack varje match!

Så, köp säsongskort idag. Inte bara för dig själv, för att det är den bästa investeringen du kan göra som garanterar många oförglömliga ögonblick under 2018. Utan även för att visa gemenskap och tillhörighet med Djurgårdsfamiljen, och för att det är den ultimata handlingen som definierar hela ens supporterskap. Är du den som bara vill gå när det går bra, eller är du den som vill visa ditt engagemang och kärlek till Djurgården genom att köpa ett säsongskort till hela säsongen, utan några garantier om hur det kommer att gå? För oss är valet enkelt.

KÖP SÄSONGSKORT HÄR!

(Glöm inte att lägga till JK-medlemskap och resehundringen!)

Om du bara vill bli medlem i JK kan du bli det här