På måndag drar tävlingssäsongen igång – Köp din biljett idag!

Dela gärna!

Träningsmatcherna har avlöst varandra de senaste veckorna, men på måndag är det äntligen dags för tävlingsspel när Svenska Cupen drar igång med hemmamatch mot Degerfors klockan 19:00 på Stockholmsarenan.

6500 biljetter är i skrivande stund sålda och det förväntas bli bra uppslutning på Sofialäktaren. Köp din biljett idag och stöd DIF mot slutspelet i cupen!

KÖP BILJETT HÄR!


Köpte du ditt säsongskort före 1 januari ingår biljett till hemmamatcherna mot Degerfors och Jönköpings Södra. Biljetterna finns uppladdade på ditt konto på AXS Transticket. Så här gör du för att komma åt dina cupbiljetter:

  1. Gå in på http://diffotboll.ebiljett.nu
  2. Längst upp till höger hittar du knappen för att logga in. Logga in med den e-postadress du använde för att köpa säsongskort och ditt lösenord till AXS Transticket.
  3. Saknar du ditt lösenord? Klicka på logga inoch glömt lösenord. Ange din e-postadress och klicka på skicka, så får du ett nytt lösenord till din e-post.
  4. När du är inloggad så klickar du på Mina säsongskort.
  5. Klicka på mobilbiljett skriv ut dina biljetter som kommer upp eller spara den på telefonen. Tänk på att biljetten gäller till båda gruppspelsmatcherna i Svenska Cupen.

Till bortamatchen mot IK Frej kommer biljetterna att ta slut då kapaciteten på Vikingavallen är drygt 2000 åskådare. Vi rekommenderar alla att köpa förköp för att undvika köer.