Stötta DIF Futsal i första semifinalen!

Dela gärna!

Efter en grym insats mot Borås, som vann den södra divisionen, gick DIF:s futsalkillar vidare till semifinal i slutspelet. Den första semifinalen i dubbelmötet mot Örebro spelas på lördag.

Vad passar väl bättre när det varken är hockey eller fotboll i helgen än att stötta futsallaget? Matchen spelas i Eriksdalshallen vid Skanstull och matchstart är 14.00 nu på lördag den 17 februari.

KÖP BILJETT HÄR

Vi bifogar en hälsning från ingen mindre än Abgar Barsom, tidigare DIF-Maradona som under säsongen gästspelat lite i futsallaget:

”Att Djurgården har ett futsal lag i elitserien är fantastiskt för oss som älskar Djurgården. De flesta av spelarna är inbitna Djurgårdare och med stolthet burit klubbmärket och visat en lagmoral som tagit laget till semifinal. De är verkligen värda ett stort stöd från så många som möjligt ur Djurgårdsfamiljen. Samla ihop familj, supporter, vänner, fotbollsälskare och alla andra. Ta er till Eriksdalshallen på lördag kl 14.00 och ge ert stöd till futsallaget. Blårandig kärlek / #77 Abgar Barsom”