Cupspelet fortsätter – IK Frej borta på lördag!

Dela gärna!

I måndags spelades årets första tävlingsmatch där Djurgår’n gick på knock och körde över Degerfors med hela 6-0. Tre viktiga poäng i jakten på en slutspelsplats i Svenska Cupen.

Redan nu på lördag klockan 12:00 spelas den andra gruppspelsmatchen då IK Frej står för motståndet, en match som spelas på Vikingavallen ute i Täby Kyrkby. IK Frej har flera DIF-bekantingar i laget, bland andra utlånade duon Marcus Hansson och Joseph Ceesay, och besegrade J-Södra med 2-1 på bortaplan i den första gruppspelsmatchen.

Eftersom publikkapaciteten på Vikingavallen inte är särskilt hög så rekommenderas det att köpa förköp här: http://frej.ebiljett.nu

Priset är 100 kr/styck för bortastå och sittplatsbiljetter kostar 150 kr/styck, onumrerat. Entréerna och kassorna öppnar klockan 11:00.

Att åka kommunalt är att föredra, förslagsvis via Roslagsbanan till hållplats Täby kyrkby, därifrån tar det ca 5 minuter att gå till arenan. Alternativt buss 610 och sedan avstigning vid hållplats Hagmovägen med ca 10 minuters promenad till Vikingavallen.

Missa inte att det är hockey mot Linköping på Hovet klockan 15.15, skynda dig iväg efter fotbollen så hinner du dit! Köp biljett till hockeyn här!

Vi ska vinna Svenska Cupen – Vi är Sveriges bästa lag!