Vi säsongare kan göra varje match till en fest!

Dela gärna!

Flytten till Stockholmsarenan 2013 blev inledningen på en ny era inom Djurgården Fotboll. Vi flyttade från en vacker och anrik arena med 7000 bra platser, till en ny modern arena med i princip 30 000 bra platser. Det har varit en stor utmaning att flytta in i en större kostym, men det har också gett oss stora möjligheter att utvecklas och växa. Och mycket riktigt, förra året hade vi vårt högsta publiksnitt sedan 60-talet och vi sålde över 2200 säsongskort i klacken, och detta är bara början!

Våra ambitioner inför framtiden måste vara att fortsätta växa och utvecklas varje år, oavsett hur det går sportsligt. Målbilden måste vara att inom några år sälja slut hela Sofia nedre med säsongskort så att de som köper lösbiljetter måste köpa på övre. Att ha en fullsmockad kortsida varje match! Det är detta vi tillsammans måste sträva mot, och alla kan dra sitt lilla strå till stacken för att se till att vi når målet.

Vi måste fortsätta vilja utvecklas, annars riskerar vi att stagnera. Och här har alla ett ansvar. Först och främst ska det vara en självklarhet att ha ett säsongskort om man har tid och ekonomi för det. Även om man inte kan gå på alla matcher så är det en symbolhandling att köpa ett säsongskort. Man visar sin kärlek till föreningen och Djurgårdsfamiljen, och säkrar samtidigt sin plats för hela säsongen.

Men ansvaret slutar inte där. Man bör även vara en ambassadör för Djurgårdens IF och försöka få folk i ens omgivning att gå på fler matcher, och helst av allt köpa säsongskort. Mun till mun är den absolut bästa marknadsföringen så se till att sprid ordet! Få med polarna, kollegorna, familjen, eller vem det nu kan tänkas vara. Alla är välkomna in i Djurgårdsfamiljen!

Sofialäktaren är jävligt bra som den är idag, men den har potential att bli så mycket bättre. Och ju fler vi blir desto roligare blir det. Hur fet stämning brukar vi inte ha på stormatcher och derbyn? Tänk om vi kunde ha det så i varje match. Det är inte så jävla svårt heller, allt som krävs är att de som går på ett fåtal matcher per säsong istället köper ett säsongskort. Ekonomiskt är det ingen stor skillnad, och vi kan lova er att om många av er som bara går på ”stormatcher” istället köper säsongskort så kommer alla matcher att kännas som ”stormatcher”.

För helt ärligt, vi går ju inte på fotboll för att kolla på Malmö, Solna aik eller Göteborg, vi går ju för att kolla på Djurgår’n, dricka öl med polarna, ha kul, och skapa en jävligt grym stämning. Och detta kan vi göra precis alla matcher hela säsongen, det finns ingenting som begränsar oss förutom oss själva.

Så:

Ni som redan köpt säsongskort – en stor jävla hyllning till er!

Och till er andra; vad fan väntar ni på?

KÖP SÄSONGSKORT PÅ SOFIALÄKTAREN HÄR