Nu passerar vi 3000 medlemmar – bli medlem du också!

Dela gärna!

Under veckan som varit har påminnelser skickats ut via posten till de som ännu inte förnyat sitt medlemskap för 2018. Har du förnyat på annat sätt men ändå fått en faktura? Meddela oss gärna via [email protected].

Precis i början av mars är vi nu på väg att passera 3000 medlemmar. På fredagseftermiddagen var det endast 21 kvar till 3000-strecket som lär passeras i början av helgen senast – och många fler ska det bli innan snön är ett minne blott och ersätts av vårkänslor och gröna gräsmattor.

I februari fyllde vi ett helt tåg till Östersund den 1 april på sex minuter. Förhoppningsvis är det inte sista gången vi gör ett sådant efterlängtat resesläpp den här säsongen. För att ha chansen, eller för att låta andra Djurgårdare få chansen, ska du givetvis bli medlem i Järnkaminerna.

Våra intäkter från medlemskap och souvenirer går till allra största del till att ge prisvärda resor till våra medlemmar, till fotboll- och hockeymatcher. Ett medlemskap för dig är ett sätt att vara med och bidra till allt som är bra inom Djurgårdsfamiljen. Du är på ett konkret sätt med och ser till att vårt älskade lag får bästa möjliga stöd på hemma- och bortaplan!

VAR DU MEDLEM 2017? SÅ HÄR FÖRNYAR DU:

  • Betala in fakturan som skickats hem. Den har förfallodatum 2018-03-30 men går att betala direkt.
  • Logga in på Mina sidor och betala direkt med kort under fliken ”Ekonomi”. Om du inte loggat in tidigare, välj ”glömt lösenord” och fyll i din mejladress.
  • Bli medlem när du köper säsongskort hos DIF Fotboll, välj JK-medlemskap som tillval där. Glöm inte att också lägga till Resehundringen som går till Reseklubbens verksamhet.
  • Förnya via Swish – skicka personnummer och mejl när du swishar 150 kronor till 123 160 55 18

Var du INTE medlem 2017? Bli medlem här!