Kvartsfinaldags i cupen – nu lyfter vi stämningen!

Dela gärna!

Efter tre raka segrar och 8-0 i målskillnad så är det nu dags för kvartsfinal i cupen hemma mot Häcken på måndagen den 12 mars, på Djurgårdens IF:s 127-årsdag!

Det var fem år sen vi senast spelade en kvartsfinal i cupen och visst känns det lite kittlande att äntligen vara klara för det ”riktiga” slutspelet och spela utslagsmatcher där precis allt står på spel?

Det har varit helt okej publiksiffror hittills i cupen men stämningen har ärligt talat varit sådär. Det har känts som ett mellanting mellan träningsmatcher och tävlingsmatcher, men nu är det slut med det! Vi ställs mot ett riktigt bra lag där både vi på läktarna och spelarna på plan kommer behöva prestera på max för att gå vidare.

Det är nu det börjar på allvar, och även om vi redan är klara för Europa så är det en titel som står på spel! En av två titlar som man kan vinna här i Sverige, och vi är ju aningen svältfödda på framgångar de senaste åren (vi alla minns ju den snöpliga finalförlusten mot Göteborg) så en cuptitel hade onekligen smakat riktigt jävla fint!

Så se till att köp biljett redan nu och tagga till inför kvartsfinalen. Stämningen kommer garanterat vara på en helt annan nivå än under gruppspelet nu när det är slutspel och vi möter en toppkonkurrent i Allsvenskan. Man kan se det som att säsongen inleds på allvar nu på måndag, och det är din förbannade plikt att vara där och stötta Djurgår´n!

KÖP BILJETT HÄR