Föreslagen suppleant: Mikaela Hellström

Dela gärna!

På tisdag den 13 mars är det dags för Järnkaminernas årsmöte. Mötet hålls i Pokalrummet på Stadion klockan 18.00. I valberedningens förslag till styrelse återfinns en ny bekantskap, Mikaela Hellström som är föreslagen till nyval som suppleant.

Berätta lite om dig själv.

– Jag pluggar till undersköterska. Utöver det hejar jag på DIF och jag står i gaten på Sofialäktaren. Jag har varit djurgårdare sen jag var liten. Har tillbringat mycket tid med att hjälpa DIF ideellt bland annat genom tifoverksamheten vilken jag har ett brinnande intresse för.

Vad tror du att du kan bidra med i styrelsearbetet?

– Jag tror att jag kan bidra med mycket nya idéer, till exempel när det gäller nya souvenirer, banderoller, flaggor och hur vi får en ännu bättre läktarkultur.

Vad har du för målsättningar inför 2018?

– Mina målsättningar inför 2018 är att nå 6000 medlemmar, och försöka förbättra stämningen på matcherna, och få fler djurgårdare att gå på matcher.

Vad tror du är den tuffaste utmaningen JK står inför i år?

– Tuffaste utmaningen som JK står inför den kommande tiden är enligt mig att få mer folk att gå på bortamatcher i fotbollen. En stor utmaning är hur vi ska arrangera Europaresor med kort varsel, men också hur vi ska hantera när både fotbollen och hockeyn går bra och det är matcher tätt inpå varann.

Vilket är ditt bästa DIF-minne?

– Det blir nog ändå sista bortamatchen förra året mot Kalmar när vi hade garanterat platsen i Europa. Det var så otroligt bra stämning.

Missa inte årsmötet! Läs mer och anmäl dig gärna via den här länken!