Bussar mellan Hovet och Friends – detta gäller

Dela gärna!

I och med att det (i bästa fall) endast är en timme mellan kvartsfinal 1 på Hovet och semifinalen i Svenska cupen på Friends Arena på söndag har DIF Hockey och DIF Fotboll tillsammans tagit fram bussar som kan transportera supportrar från Hovet ut till Solna.

Förhoppningen är därför att det ska vara möjligt för alla som vill att stötta DIF i både hockey och fotboll på plats på söndag. Brasklappen är om hockeyn skulle gå till förlängning, då man tvingas välja.

DETTA GÄLLER:

Totalt åtta bussar kommer börja rada upp utanför Hovet (se bild) klockan 17.05 på söndagen. Dessa rullar direkt mot Friends Arena när de fylls på.

Läs mer om bussarna här.

OBS! Det är sjukt viktigt att vi tar väl hand om bussarna och sköter transporten på ett bra sätt. Slå inte på inredning eller stå och hoppa på säten och liknande. Visa respekt mot chaufför och eventuell övrig personal.

Nu ser vi till att sälja slut både Hovet (över 6500 sålda) och Södra nedre på Friends.

KÖP BILJETT TILL SÖDRA NEDRE HÄR

KÖP BILJETT TILL HOCKEYN HÄR

Sveriges mest framgångsrika idrottsförening är inne i en minst sagt intensiv period av slutspel. Nu kör vi!