Dags för kvartsfinal – krossa Linköping!

Dela gärna!

I och med Brynäs seger över Luleå på fredagskvällen står det klart att det blir Linköping som väntar i kvartsfinalspelet som inleds på söndagen.

Cirka 7000 biljetter är sålda och vi hoppas givetvis att det blir fullsatt när DIF Hockey gör entré i slutspelet.

Vi ställs mot i princip allt det vi inte är. En anrik förening med flest SM-guld i historien mot en konstgjord “club” som älskar klappor och vita handdukar men aldrig vunnit ett guld. Nu ska vi se till att de lämnar även säsongen 2017/2018 lottlösa.

LHC har varit grisiga hittills under slutspelet och det är vår uppgift att se till att de inte vågar hålla på med sina billiga knep i vår hemmaborg. Alla bortalag ska vara livrädda för Hovet i ett slutspel.

NU KÖR VI!

Observera att DIF Hockey och DIF Fotboll satt in bussar från Hovet till Friends Arena för att man ska hinna till cupderbyt mot Gnaget efter hockeyn. Passa på att köra en rejäl Dubbel-DIF och ta dig till Hovet!

KÖP BILJETT HÄR