Tåg till Malmö den 3 maj!

Dela gärna!

Premiärtåget till Östersund är slutsålt sedan länge. Nu kan vi glatt meddela att det blir tåg även till Malmö borta i Allsvenskan torsdagen den 3 maj.

Vi har i några år haft ett för dåligt följe i Malmö och det är dags att ändra på det. Vi ska visa hur många vi kan vara i Malmö bara en vecka innan cupfinalen på Stockholmsarenan. Det är sjukt viktigt att vi inte blir bekväma för att vi har MFF i cupfinalen på hemmaplan en vecka senare – vi ska visa att vi är bäst i Sverige på bortaresande och se till att bli riktigt många på plats i Malmö! Kanske fler än de skåningar som kommer upp till huvudstaden på cupfinalen?

Tåget har 390 platser och det blir inga extravagnar denna gång. Endast medlemmar i Järnkaminerna kommer att kunna boka resan som kostar 595 kronor. Tågresenärerna till Östersund kommer att få en förtur. Det är ett subventionerat pris där vi bestämt oss för att satsa på att skapa så bra förutsättningar som möjligt för att bli riktigt många nere i Malmö. Nu kör vi!

Biljetterna till Malmötåget släpps på torsdagen den 29 mars klockan 18.00.

Vi har ännu inte fått tidtabellen men avresa sker någon gång på förmiddagen och hemkomst till Stockholm igen nattetid.

Förnya ditt medlemskap i JK på följande sätt:

  • Betala in fakturan som skickats hem. Den har förfallodatum 2018-03-30 men går att betala direkt.
  • Logga in på Mina sidor och betala direkt med kort under fliken ”Ekonomi”. Om du inte loggat in tidigare, välj ”glömt lösenord” och fyll i din mejladress.
  • Bli medlem när du köper säsongskort hos DIF Fotboll, välj JK-medlemskap som tillval där. Glöm inte att också lägga till Resehundringen som går till Reseklubbens verksamhet.
  • Förnya via Swish – skicka personnummer och mejl när du swishar 150 kronor till 123 160 55 18

Var du INTE medlem 2017? 

Bli medlem här!