Hedra Myggans minne på långfredagen

Dela gärna!

På långfredagen är det fyra år sedan tragedin utspelade sig i Helsingborg när Stefan ”Myggan” Isaksson lämnade oss. Vi kommer alltid att bära med oss minnet av honom men idag skänker vi en extra tanke till Stefan och framför allt hans familj med anledning av minnesdagen.

För alla som vill samlas och hedra Stefan kommer det att finnas en minnesplats på Stockholms Stadion vid Maratonporten från klockan 15.00. Stadion stänger 19.00. Man går in via grinden vid Klocktornet och får sedan gå utmed Stadion till Maratonporten.

Kom gärna förbi och tänd ett ljus eller lämna en blomma till DIF-supportern och familjefadern Stefan som alltid var ett föredöme för föreningen med sitt positiva engagemang och stora Djurgårdshjärta.

Vänligen tänk på att inte ställa några ljus på Stadions löparbanor.