Hemmapremiären närmar sig – visa att DIF är backade av hela stan!

Dela gärna!

Fotbollssäsongen är redan igång sedan ett bra tag, och tack vare vårt avancemang i cupen fick vi spela roliga cupmatcher istället för avslagna träningsmatcher. Men det är ändå något speciellt med Allsvenskan. Man känner verkligen att våren nu snart är här, solen värmer riktigt fint och ljuset har ätervänt, och nu drar alltså världens roligaste liga igång!

En allsvensk hemmapremiär är något speciellt och det bör vara en match som alla som kallar sig djurgårdare och följer fotbollen går på! Det bör vara en match som är slutsåld veckor i förväg, och där man får hänga på låset för att få en plats i klacken. Vi är inte riktigt där än, men det är dit vi bör sträva. Och det bästa vi kan göra är att fortsätta trenden med riktigt välfyllda hemmapremiärer med härliga tifon och en grym stämning. Förra året var det 27 000 djurgårdare på plats, och även om det var speciellt då med Kim Källströms återkomst, så bör vi bli en bra bit över 20 000 djurgårdare även denna gång!

Vi hade förra året vårt bästa publiksnitt sen 60-talet, och även denna säsong har all potential att bli riktigt bra, både publikt och sportsligt. Publikt fortsätter vi att växa vilket vi har gjort nästan varje år sen flytten till Stockholmsarenan. Fler och fler går på våra matcher, och klacken var förra året riktigt välfylld på alla matcher. Det är helt enkelt jävligt kul att gå och kolla på Djurgår´n just nu. Vi har mycket publik, grym stämning och ett riktigt bra fotbollslag!

KÖP SÄSONGSKORT HÄR – du lär inte ångra dig

Sen bör också nämnas att DIF har lanserat en riktigt bra kampanj där man både kan köpa matchtröja med sitt ortsnamn, samt ladda ner bilder för spridning i sociala medier. Hjälp till med haussen, köp matchtröjan och se framför allt till att sprida information i era sociala medier.

Här är kampanjsidan där du kan ladda ned bilder för din ort: http://helastan.dif.se/.

Låt oss visa omvärlden vilka det är som är det enda riktigt genuina Stockholmslaget som har supportrar från hela stan. Djurgårdens IF – Stockholms Stolthet.