Semifinal på ett utsålt Hovet – nu visar vi vad hemmafördelen innebär!

Dela gärna!

På tisdagskvällen klockan 19.30 är det äntligen dags. DIF Hockey är i semifinal för första gången sedan 2010. Det var det här vi drömde om att en dag få uppleva igen när vi tvingades lämna högsta serien 2012. Och det var det vi såg fram emot mest när vi gick upp igen den där aprilkvällen 2014.

Skellefteå står för motståndet och eftersom vi kom tvåa i serien har vi fördel av fyra hemmamatcher om serien går så långt som till sju matcher. När vi inleder semifinalserien på tisdagen har vi chansen att visa vad den hemmafördelen innebär i praktiken.

Ta avslutningen mot Linköping som ett exempel på hur bra vi borde vara – hela tiden. Trots att vi hamnade i ett sent underläge vägrade vi på läktaren acceptera att det skulle bli en match till. Vi gav aldrig upp – och det gjorde inte spelarna heller. Resten är historia.

Hovet är helt slutsålt sedan flera dagar, eventuella returer kommer att släppas via DIF Hockeys olika kanaler.

Till dig som har biljett: Grattis! Och nu är det upp till bevis.

NU KÖR VI!


Souvenirförsäljning utanför A18

Precis som tidigare matcher har vi i JK souvenirförsäljning utanför A18 i vårt bås där. Du kan köpa souvenirer och bli medlem i JK för 2018. Det går också att skriva upp sig till kommande bortaresor i fotbollen (Elfsborg och Malmötåget). Vi har öppet inför match (fram till 19.15) och i pauserna. Vi tar kort, kontanter och swish. Väl mött!