Hylla Kim Källström – fyll Stockholmsarenan!

Dela gärna!

Känner ni det i luften? Det vankas hemmapremiär på Stockholmsarenan.

På söndag tar DIF emot nykomlingen Trelleborg och på fredagsmorgonen passerade vi 16 000 sålda biljetter. Det är bara 700 kvar på Sofialäktaren! Vi kräver givetvis mer än så! Det är dags att få tummen ur nu och boka biljetter snarast så att vi lockar ännu fler Djurgårdare till matchen.

Inför avspark, klockan 14.40, kommer Kim Källström, fjolårets lagkapten och vår kanske mest betydelsefulla spelare på 2000-talet att tackas av för sina insatser i Djurgårdströjan. Slut upp och hylla Kim!

Klockan 15.00 drar matchen igång och vi vill se ett grymt drag för DIF i 90 minuter och förhoppningsvis tre nya poäng i tabellen.

Det bästa sättet att säkra biljett till söndagens match på är givetvis att införskaffa ett säsongskort på Sofialäktaren. Då missar du ingenting: Derbyn, Malmö och Göteborg hemma för att ta några exempel. Dessutom får du förtur till cupfinalen och Europa League.

KÖP SÄSONGSKORT HÄR

KÖP LÖSBILJETT HÄR

Premiärsamling på En Arena!

Inför matchen uppmanar vi alla Djurgårdare att ta sig till En Arena på Palmfeltsvägen 1. Det bjuds på bra uppsnack inför den gryende allsvenska säsongen, öl på (förhoppningsvis) uteservering och mat.

En Arena är det enda riktiga Djurgårdsstället i hela området och en del av intäkterna på Djurgårdsölen ”För evigt trogen” samt maten går tillbaka till JK. Du kan alltså dricka öl – och stötta dig själv (om du är medlem). Vad väntar du på?

VI SES PÅ EN ARENA!

Östra har också öppet!

Gamla fina Östra station håller givetvis öppet inför hemmapremiären på söndag. Berit med personal hälsar att det ordnas bussar som avgår cirka klockan 14.00 och vill man få plats köper man biljett på plats på Östra till en billig penning.

Det är mycket bord bokat redan men om man vill ha hopp om plats att äta på får man ringa och boka bord på 08 612 00 14.

Väl mött!