Samlas på En Arena – varje hemmamatch!

Dela gärna!

Det finns bara ett riktigt Djurgårdsställe i Globenområdet – och det är En Arena på Palmfeltsvägen 1.

Vi har kanske varit dåliga på att påpeka det, men när du laddar upp inför hemmamatcherna på Stockholmsarenan finns det egentligen bara ett rimligt alternativ om du vill hänga med andra Djurgårdare på våra villkor och samtidigt stötta Djurgårdsfamiljen.

En Arena drivs av Djurgårdare som precis som vi vill se vinster såväl på planen som på läktarna. Inför större matcher har det också varit riktigt bra med folk på plats, särskilt när vädret tillåter att man hänger på den stora uteserveringen.

När du köper mat och Djurgårdsölen ”För evigt trogen” är du också med och bidrar till vår supporterkultur. En del av vinsten går nämligen tillbaka till JK, något som gav oss ett femsiffrigt belopp i stöd förra fotbollssäsongen. Du kan alltså ta en bärs och samtidigt bidra till billigare bortaresor för dig själv. Lysande, va? Större delen av dessa pengar använde vi ifjol till att trycka ned priset på årets sista resa till Kalmar till bara en hundring. Vi har liknande planer i år.

De senaste åren har lokalerna på En Arena fått en uppfräschning, man har numera en stor scen där det kan arrangeras spelningar, intervjuer eller liknande. Det ryms flera personer och även toaletter och annat har fått en uppfräschning. Förhoppningen är framåt att också utsmycka lokalerna så att det blir mer DIF-koppling på matchdagar (utöver alla Djurgårdare som är där).

På hemmapremiären öppnar En Arena klockan 11.00. Dyk upp där, drick ett par ”för evigt trogen”, käka en bit mat och sjung upp säsongen med andra Djurgårdare. Sedan ses vi där inför resterande 14 hemmamatcher (och en cupfinal).

VÄLKOMNA!