Dags för revansch – slut upp mot Malmö!

Dela gärna!

Hemmapremiären blev en besvikelse på flera sätt. Publiksiffran blev inte så hög som många hade hoppats, en hemmapremiär borde alltid dra minst 20 000. Stämningen var inte heller så bra som man kan kräva av oss, att det var en söndagsmatch klockan 15.00 spelade så klart in, men vi måste ändå ha högre krav på oss. Och slutligen så blev även det sportsliga en besvikelse när vi inte lyckades ta tre poäng i en på förhand enkel hemmamatch.

Nu är det dags att ta revansch både på plan och läktare!

Vi möter de självgoda skåningarna från Malmö på en onsdagskväll så det är som upplagt för att hinna ta flera öl efter jobbet och komma riktigt laddad till match, så taggningen lär vara en helt annan än i premiären. Slut upp på En Arena inför matchen!

Det är upp till bevis på läktarna, på onsdag ska vi visa oss själva och hela Fotbollssverige vilka det är som regerar på läktarfronten, och vilka som skapar överlägset bäst tryck när vi är på rätt humör!

Sportsligt så har det varit flera tunga sammandrabbningar med MFF de senaste åren. Vem minns inte sista matchen mot dem på Stadion, när vi vände underläge med en man mindre och tog en seger som vände hela säsongen? Eller 2-0 segern inför 24 500 åskådare när vi levererade den kanske tyngsta D – I – F-ramsan någonsin? Förra året gjorde vi två riktigt bra insatser mot dem, bortamatchen var vi förtjänta av minst en poäng men gick lottlösa, och i hemmamatchen dominerade vi totalt bara för att se Malmö göra mål i slutminuterna och avgöra på ett självmål. Även sportsligt ska vi ta revansch alltså, och ge dem en föraning om vad som vänta skall i cupfinalen den 10 maj!

Oavsett hur det går i derbyt så måste alla Djurgårdare sluta upp hemma mot Malmö. Det är en stormatch som förtjänar en värdig inramning med fulla läktare och ett jävla drag! Vi hoppas att alla liksom oss verkligen längtar efter denna typ av matcher hemma på Stockholmsarenan, inför storpublik och med en magisk stämning. Premiären blev inte vad vi hade tänkt oss, låt oss göra om och göra rätt hemma mot Malmö istället, och låta den matchen bli den som sätter standarden för resten av säsongen!

KÖP BILJETT TILL MALMÖ HEMMA HÄR