Bli medlem i JK nu – vinn en tågresa till Malmö

Dela gärna!

Vi är på onsdagen 4427 medlemmar i Järnkaminerna för 2018 – en riktigt bra siffra så här på våren! Men vi kan givetvis bättre.

Vi kommer nu att dela ut pris i form av en tågresa till Malmö den 3 maj (värde 595 kronor) till dig som blir medlem nummer 4500 och 5000 (förutsatt att milstolpen nås innan 3 maj). Bli medlem idag så har du chansen!

Vinnarna kommer att kontaktas via mejl.

Är du redan medlem – köp tågbiljett här! (Mina sidor)

Därför ska du bli medlem

Alla som är med i JK är, oavsett hur mycket de själva går på matcher, med och stöttar en aktiv läktarkultur i såväl fotboll som hockey. Vi vill se till att DIF har ett så bra stöd som möjligt både på hemma- och bortaplan. Trots att våra buss- och tågresor håller väldigt hög klass har vi kunnat bibehålla sjukt bra priser vilket beror på att vi har många medlemmar. Tänk då vad vi kan göra med ännu fler.

Så här blir du medlem