Köp biljett till Bajenderbyt – FYLL SÖDRA!

Dela gärna!

Söndagen den 29 april klockan 15.00 spelar vi mot Hammarby i årets första hemmaderby. Det ser redan nu ut att bli en måstematch i toppen av tabellen. Vi vill se fullsatta läktare och därför är det varje djurgårdares plikt att köpa biljett och stödja laget i våra hjärtan. Bidra till haussen genom att köpa biljett till matchen omgående. Banka mod i polarna se till att dom gör det samma. Den 28 april ska Stockholmsarenan mullra som den aldrig gjort tidigare. En gång för alla ska vi köra över de grönvita bönderna.

KÖP BILJETT HÄR

Samling på En Arena

Järnkaminerna uppmanar till samling En Arena som slår upp portarna klockan 11.00. Tänk på att skippa den sista biran för att istället komma in på läktaren i god tid och sjung upp.

EN SAK GÄLLER – KROSSA BAJEN!