Malmötåget kan bli en stor ekonomisk förlust – SKRIV UPP DIG!

Dela gärna!

Om en dryg vecka möter vi Malmö borta i allsvenskan, en av årets roligaste bortaresor tillika en av årets mest prestigefyllda på bortaplan. Många önskemål har inkommit om tåg till dels premiären och dels Malmö borta både på grund av avstånd och prestige, ett önskemål som JK infriat, dessutom till ett kanonpris på endast 595. Våra värsta rivaler tar allt mellan 995 och 1400 kronor för en liknande resa.

Priset 595 kronor är subventionerat med hänvisning just till att det varit mycket DIF-matcher under våren och att vi vill ha ett grymt stöd på Malmö borta.

Det är mycket sällan vi under alla år misslyckats fylla tåg, även om de som åker alltid har förbannat kul innebär tomma platser en ekonomisk förlust för JK. Som det ser ut nu kommer denna resa leda till att vi är ytterst tveksamma att arrangera några tågresor alls på vardagar i framtiden. Om inte platserna bokas upp i rask takt nu!

390 säljbara platser är vår gräns för att arrangera tåg. Den här gången har vi drygt 150 platser kvar på fredagen den 27:e april och vi riskerar en smäll som kommer kosta oss cirka 160 000 kronor, något som givetvis kommer få effekten att vi kan tvingas räkna om priserna på kommande bussresor.

Trots den dyraste Djurgårdsvåren på länge så hoppas vi att 150 personer till är sugna på att hänga med på en ny rolig resa och en ruskigt viktig trepoängare borta mot Malmö.

/Järnkaminernas styrelse

KÖP TÅGBILJETT HÄR

Läs mer om tåget här