Samlingsinfo inför Bajenderbyt

Dela gärna!

Inför derbyt mot Bajen på söndagen färgar vi som vanligt Globenområdet blårandigt. En Arena öppnar klockan 11.00 och vi hoppas att alla Djurgårdare sluter upp och samlas där från tidigt. Det är vår hemmamatch och det ska synas – ÖVERALLT.

För varje såld “För evigt trogen”-öl går en del av summan till Järnkaminerna vilket till exempel resulterade i 6 000 kronor till reseklubbens verksamhet efter premiärsamlingen inför DIF-Trelleborg. Så se till att ta ett par kalla tillsammans med alla polarna innan vi ska sjunga ut Bajen totalt. Glöm inte att läktarinsatsen ändå är allt så var på tårna!

Östra har bussar

Östra station håller också öppet liksom till samtliga hemmamatcher i fotbollen. Därifrån kan man åka buss som Berit fixar och för att boka såväl bord som bussplats – ring Östra på 08 612 00 14