Stå upp när det blåser – stötta DIF mot BP på söndag

Dela gärna!

Det blev en tung förlust med matchens enda mål i Malmö på torsdagen. Nu är det inledande helt galna spelschemat egentligen över och flera ”lättare” matcher väntar där DIF kommer vara spelförande och favoriter på pappret.

Det är en jobbig tid för alla efter de senaste två förlusterna och därför är det nu upp till oss alla att knyta näven i fickan och åka ut till Grimsta IP i Bromma på söndag och stötta vårt lag på plats mot Brommapojkarna.

Biljetterna till nya bortastå på Grimsta IP kostar 170 för vuxna och 130 kronor för ungdom/pensionär.

KÖP BILJETT HÄR

Transport

Lättaste sättet att ta sig till Grimsta är via tunnelbanans gröna linje och någon av stationerna Hässelby gård, Johannelund och Vällingby. Från samtliga är det cirka 900 meter att gå till idrottsplatsen.