Avsluta vårsäsongen med en storsamling i Uppsala!

Dela gärna!

Söndagen den 27 maj avslutar DIF vårsäsongen i Uppsala med den sista matchen inför sommarens VM-uppehåll. För motståndet står Sirius som vi har gruvlig revansch att ta på för fjolårets möten.

Inför matchen uppmanar JK till en stor samling i Uppsala för ALLA Djurgårdare. Grabbar, tjejer, barnfamiljer, pensionärer – alla ska dit och avsluta vårsäsongen på absolut bästa sätt.

Stor pub- och parksamling!

Vi har bokat Flustret i Uppsala från klockan 13.00 med plats för 2000 personer varav 800 på uteserveringen. Nu satsar vi allt på att fylla stället helt och dessutom färga parkerna runtomkring blårandiga. SJÄLVKLART ska du vara med och avsluta vårsäsongen med DIF! Det är sista matchen på över en månad!

Flustret erbjuder hamburgare för 75 kronor och korv för 30 kronor. Hamburgare och en öl får man för 140 kronor och hamburgare med två öl för 200 kronor.

Transport

Som bekant så går numera pendeltåget till Uppsala. Vi rekommenderar följande avgångar från Stockholm City:

12.12

12.42

Dessa tåg är framme 13.06 respektive 13.36 i Uppsala. Läs mer på SL:s hemsida om vad som gäller för resor till Uppsala.

Souvenirförsäljning

JK finns på plats på Flustret och på arenan och säljer souvenirer. Bland annat har vi med oss de sista dryga 15 cupmästartröjorna som finns att köpa – det finns endast kvar tröjor i storlekarna XS/160, XL och XXL.

Vi har även fyllt på med alla våra pins som säljs för 40 kronor styck eller tre för 100 kronor för medlemmar. Dessutom har vi samtliga storlekar av dessa klassiska t-shirts:

Matchbiljetter

Biljetterna till vår sektion är släppta, det är sektion S1-S3 på den nya kortsidan som gäller. KÖP BILJETT HÄR.

Vi uppmanar dock Djurgårdare att även köpa upp övriga biljetter som finns – för våra biljetter lär ta slut. Rätt biljettlänk för bortastå kommer skickas ut av DIF Fotboll och Järnkaminerna när den finns. Övriga biljetter köper du här.