DIFpodden #133 – Matchanalys: DIF – Örebro SK

Dela gärna!

Ny match är spelad, ny matchanalys är inspelad.
Fabian råkade ut för lite tekniska missöden innan inspelningen då han fått grus i maskineriet (bokstavligt talat), och är därför inte med i dagens avsnitt.
Tony och Robin leder er igenom matchen på egen hand, och tar hjälp av er lyssnare som ställt frågor till oss på vår twitter inför avsnittet.

Vi introducerar också två nya segment i Matchanalys-podden när vi för första gången låter panelen välja sin “man of the match”. Samt att vi för första gången tar ett namn ur “hatten” som vi valt att kalla för “DIF-tombolan”.

Panelen drar ett namn på en spelare som varit verksam i DIF Fotboll under 2000-talet, och får tala både gott och illa om den personen på ett helt fritt sätt. Vad är er egen syn på namnet vi drar i DIF-tombolan? Skriv till oss på Twitter och Facebook, eller maila oss på: [email protected]

Trevlig lyssning!