Sommarens måste: Stadionmatchen 2018

Dela gärna!

Lördagen den 30 juni, fem år efter att vi spelade vår sista allsvenska match på Stadion, är det dags för den årliga Stadionmatchen. En sommarlördag mitt under VM-uppehållet ger givetvis bästa möjliga förutsättningar för en riktigt grym dag på såväl Östra som i Humlan och under matchen på Stadion.

Vi hoppas att alla Djurgårdare tar tillfället i akt och dyker upp denna dag för att fira vår historia tillsammans. Vår hemmaborg står kvar!

Efter fjolårets flytt till september bestämde vi i Järnkaminerna oss för att tillsätta en grupp supportrar som tillsammans med DIF Fotboll ska säkerställa att det blir ett bra och värdigt arrangemang runtomkring Stadionmatchen. Det arbetet pågår och vi hoppas kunna gå ut med mer information om arrangemanget i god tid innan matchdagen.

För motståndet står danska Århus, men motståndet är som bekant mindre viktigt en dag som denna. Du ska vara på plats för Djurgårdens IF och för oss alla – alla supportrar! Biljettsläpp sker inom kort, håll utkik!

Var med och njut av Stockholms Stadions träbänkar igen – boka in lördagen den 30 juni 14.00!